Om meg

Hei, jeg heter Marit og maritmogstad.no er min blogg. Takk for at du kommer på besøk! Les videre for å se mer om hvordan min blogg kan hjelpe deg til å forstå mer av deg selv og andre og gi deg verktøy for å komme enda litt lenger!

Hvem bloggen min er nyttig for

Jeg lanserer denne bloggen våren 2015, og håper den kan bli et levende bidrag for mennesker som ønsker å bruke ny kunnskap og bedre verktøy for å få det livet de ønsker seg.

marit1

Hva jeg blogger om

Jeg hjelper nysgjerrige mennesker til å finne nyttig og solid kunnskap som bidrar til at de kan forstå mer av seg selv og andre, og gir verktøy som hjelper dem videre mot det livet de ønsker seg. Her er noen av temaene jeg kommer til å skrive om:

  • Veier til et helhjertet liv
  • Sårbarhet skam og motstandskraft
  • Mot, medfølelse og tilknytning
  • Tankevirus og det psykologiske immunforsvaret
  • Perfeksjonismen og aldri-nok-kulturen
  • Førstehjelp for følelsene
  • Livets syklus og utfordringene det gir oss

Vanligvis kommer jeg til å legge ut ett nytt blogginnlegg hver uke. For å være sikker på at du får med deg det siste kan du abonnere via e-post. Bruk skjemaet på høyre side for å registrere deg.
ole ivars sitat

Hvorfor jeg blogger

Ole Ivars synger: «En får værra som en er når en itte vart som en sku!» Og denne tekstlinjen rommer en dyp sannhet. Når jeg aksepterer at jeg er meg slik jeg nå er, da kan jeg også gå videre, og ting kan endre seg. Gjennom mye av livet mitt har jeg vekslet mellom å være kjempeengasjert og stor i kjeften på den ene siden, og føle meg usikker på egne evner og egen kompetanse på den andre siden. Det har tatt lang tid for meg å innse at jeg ikke er helt alene i verden om å ha det sånn ☺

Det har vært en stor lettelse for meg å skjønne det, og akseptere det, selv om jeg fremdeles har noen tilbakefall. Jeg vil gjerne bidra til å gjøre veien litt kortere for andre enn den veien jeg selv har måttet gå. Og jeg snakker da om veien til å akseptere deg selv, sette pris på deg selv, se at du er både unik og helt vanlig og at det er nok! Nei, det er ikke nok å tenke positivt! Det må litt mere til. Hjertet, magefølelsen og hjernen skal helst spille på samme lag – da kan det bli sving på det – og vi må være oss selv sammen med andre, ikke alene for oss selv.

Se min fullstendige cv her