Min CV

Jeg brenner for å formidle nyttig kunnskap og gode verktøy fra psykologifaget til vanlige nysgjerrige mennesker. Jeg er god til å snakke om vanskelige ting med et enkelt språk. Nedenfor vil du se at jeg har jobbet med formidling i det meste av mitt arbeidsliv.

Jeg coacher ofte ledere og andre som ønsker å bli klarere på hvor de vil og hvordan de kan finne veien dit. Jeg holder gjerne kurs og foredrag.

Her er en oversikt over min erfaring:

De4 search & consulting AS, Oslo
Partner / cand.psychol.
september 2006 – dd.

Coaching av ledere, spesielt mellomledere. Utvikling og gjennomføring av ledertreningsprogrammer. Oppfølging og coaching rundt 360 graders lederevalueringer. Gjennomføring og oppfølging av medarbeiderundersøkelser. Kurs om håndtering av vanskelige personalsaker, stressmestring og endringsmestring. Deltok i Nitimen på NRK P1 ukentlig i 4 år, med spalten «Jobbpsykologen».

Psykolog / rådgiver
Selvstendig næringsdrivende
juni 2002 – august 2006 (4 år 3 måneder)Oslo

Konsulent i nettverk. Endringsledelse, lederutviklingsprogrammer, coaching. Korttidsterapi. Samarbeidsavtale med Psykologbistand AS. Kurs og trening i konstruktiv kommunikasjon, kunsten å gi tilbakemeldinger, den vanskelige samtalen. Foredragsholder. Skribent i Magasinet Eva.

Eterra AS
HR-manager
oktober 1998 – desember 2001 (3 år 3 måneder) Oslo

Personalsjef i Skrivervik Data AS, Skrivervik ble en del av konsernet Ark ASA. I 1999 overtok Getronics. Den nordiske delen av Getronics ble solgt ut til Merkantildata AS i april 2000. Dette ble delt i Eterra AS og Ementor AS. Min jobb var nå HR-manager i Eterra, Managed Services. Ansvar for bistand i rekruttering og nedbemanning. Også opplæring og utvikling.

Selvstendig næringsdrivende
Marit Mogstad Konsulent
januar 1992 – oktober 1998 (6 år 10 måneder)Oslo

Psykolog i kontorfellesskap. Jobbet mye med løsningsorientert korttidsterapi. Aktiv som kursinstruktør og fasilitator for grupper. Utviklet og gjennomførte lederutviklingsprogrammer. Holdt kurs i tydelig kommunikasjon og konfliktforebygging. Ukentlig i «God morgen Norge» på TV2 i 6 måneder. Skribent i ukebladet KK med spalten Kvinnepsykologen. Deltok jevnlig i «Norgesglasset» i NRK P1 i spalten Kjærlighetens vilkår.

Mercuri Urval
Bedriftsrådgiver
juni 1990 – desember 1991 (1 år 7 måneder)Oslo

Rekruttering og utvelgelse, kandidatvurderinger, teambuilding.

Fra 1983 til 1990 jobbet jeg som psykolog i Nittedal og Oslo kommuner og i Psykisk helsevern i Oslo. Jeg jobbet med risikoutsatt ungdom som utekontakt og som utreder i barnevernet. I voksenpsykiatrien har jeg erfaring fra poliklinisk arbeid og fra sykehusavdeling.

Utdanning:
Jeg fullførte min Embetseksamen i Psykologi ved Universitetet i Oslo våren 1983, med graden Cand.Psychol.
I 1990 ble jeg godkjent Spesialist i klinisk psykologi av Norsk Psykologforening.